AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:08:2017 14:20
Medie: José Mourinho vil bytte sig til Danny Rose

Manchester United er interesseret i Tottenhams Danny Rose, der vil til en større klub, og nu er Mourinho klar til at sende Luke Shaw til Spurs i en byttehandel. Det erfarer Daily Record.


Tottenhams Danny Rose blev tidligere på ugen citeret for at sige, at han gerne vil skifte til en større klub, som har større mulighed for at vinde trofæer, end Tottenham har. 

Han langede samtidig også ud efter Spurs, som blev nummer to i Premier League i sidste sæson, der har et lønloft, som ikke tillader, at deres spillere tjener så store summer, som de er muligt hos de øvrige giganter i England.

Efterfølgende var Rose ude og undskylde for timingen i hans udtalelser, men ifølge Manchester Evening News holder han fast i, at han ønsker et skifte til Manchester United eller Chelsea, og at han vil gøre det klart for Tottenhams ledelse, hvis interessen bliver konkret.

Manchester Evening News skrev for godt en måned siden, at Manchester United var interesseret i Rose, og deres interesse er nu - efter Roses udmeldinger - blusset op.

Daily Record erfarer nu, at José Mourinho er klar til at tilbyde Tottenham Luke Shaw som en del af en Rose-aftale.

Det forventes dog, at Spurs vil kæmpe hårdt for at beholde Rose, efter at klubben har givet slip på Kyle Walker, som skiftede til Manchester City tidligere på sommeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED