AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 22:20
Medie: Især én ting skabte frustration over fyret PL-manager

I sidste ende tabte han omklædningsrummet.


Wolverhampton tabte lørdag 0-2 ude mod West Ham. Et nederlag, der sendte Wolverhampton ned på 18.-pladsen med seks point og tre scorede mål.
 
De seneste 15 Premier League-kampe har blot budt på en enkelt sejr for klubben fra Molineux, og den udvikling var ledelsen ingenlunde tilfredse med, hvorfor man valgte at tage tyren ved hornene.
 
Artiklen fortsætter under videoen ...
 
 
Til trods for en placering som nummer 10 i den forgangne Premier League-sæson, lykkedes det aldrig for alvor holdet at blive sammenspillet i denne sæson.
 
Skader har fået meget af skylden, men nu bringes der også en anden forklaring af de dårlige resultater. Nemlig, at truppen til sidst ikke længere havde tillid til, at Lage kunne vende tingene.
 
Det var især hans måde at kommunikere på, som frustrerede Wolves-spillerne, skriver det troværdige medie The Athletic.
 
Som noget af det første, han gjorde, da han ankom til klubben, var at indrette et mødelokale på klubbens træningsanlæg, Compton Park.
 
Her skulle han og spillerne tilbringe meget tid for at diskutere egne og modstandernes spillestil.
 
Til at starte med var det inspirerende at lytte til Bruno Lages taler, skriver mediet, men efterhånden udviklede møderne sig til at blive langvarige og kontraproduktive.
 
Nogle spillere var sågar af den opfattelse, at der blev skabt en distance mellem dem og Lage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE