AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 18:54
Medie hylder Evertons signing af Jonas Lössl

Britiske Liverpool Echo er svært begejstret for tilgangen af danske Jonas Lössl. Det endda selvom danskeren formentlig kan se frem til at være reserve-målmand.


Tilgangen af danske Jonas Lössl i Everton giver perfekt mening for begge parter.

Det mener det engelske medie Liverpool Echo, som har kigget skiftet nærmere.

Hos mediet hæfter man sig ved, at den danske målmand præcis er, hvad Everton har manglet i flere sæsoner.

Ikke en førstemålmand - vel at mærke - men derimod er dygtig konkurrent til førstemålmanden, som i dag er den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford.

- Det er måske ikke det mest sindsoprivende skifte, som klubben har foretaget de sidste fem år. Men der er ingen tvivl om, at det er et af de mest smarte, skriver Liverpool Echo om Jonas Lössl.

- Jordan Pickford har vundet ikke bare kampen om at være Evertons foretrukne målmand, men også det engelske landsholds. Men det er klart, at Everton har haft brug for en stærk konkurrent til Pickford. For det har klubben ikke haft i denne sæson.

- Maarten Stekelenburg fik kun chancen i to Liga Cup-kampe, hvor han endda ikke imponerede. Joao Viginia er heller ikke klar til førsteholdsfodbold.

Liverpool Echo ser derfor danskeren som den perfekte signing, idet han er ung, har to års erfaring som Premier League-målmand og sidst men ikke mindst var gratis at hente.

- Huddersfield-fans må være triste over at miste Jonas Lössl, for han har været en af de eneste af spillerne på holdet, der har præsteret solidt hen over sæsonen. Derfor er han en klar forstærkning for Everton.

Jonas Lössl har underskrevet en treårig kontrakt med Everton til en værdi af omkring 100 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED