Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Flere PL-klubber har Arsenal-angriber på radaren

Af Kasper Leif Pedersen
16.04.2023 Kl. 08:26
Der er massere af tilbud på angriberen.

Der er flere Arsenal-spillere, som har imponeret i denne sæson.

Spillere som Martin Ødegaard, William Saliba, Aaron Ramsdale, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli har spillet The Gunners på førstepladsen i Premier League, men der er også andre, som har været imponerende.

LÆS OGSÅ: Premier League-storklub har budt 512 millioner for Højlund

LÆS OGSÅ: Lagt for had af egne fans: Har aldrig set noget lignende

For en af de mest formstærke er Folarin Balogun, som man sendt på udlån.

Den unge engelske angriber står noteret for 18 mål i den franske Ligue 1-klub Reims, hvor han kun er et mål efter Kylian Mbappé på den franske topscorerliste.

Dog grundet Arsenals offensive pladser på 9'eren er forholdsvis besat af Gabriel Jesus, Eddie Nketiah og Leandro Trossard, så ønsker den engelske angriber ikke at være fjerdevalg i London-klubben.

Hvis The Gunners dog ikke er i stand til at love Balogun flere kampe i Arsenal-trøjen, så ville han foretrække et permanent skifte til et andet sted hen til sommer.
 
Og derfor har flere klubber meldt sig interesseret i 21-årige Balogun.
 
Det oplyser Football Insider.
 
Her er der bl.a. også interesse fra adskillige Premier League, da Brentford, Wolverhampton, Crystal Palace og Everton har den målfarlige angriber på radaren.
 
Udover Premier League-klubberne er der også interesse fra en række europæiske klubber, hvor RB Leipzig, Marseille, Lyon, Villarreal og Sevilla også ligeså har et godt øje. 
 
Hvis Balogun presser på for et skifte i slutningen af sæsonen, er Arsenal parat til at acceptere et bud på omkring £30 millioner.
 
Det svarer til 252 millioner kroner. 

 

Annonce