AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 18:56
Medie: Eric Bailly overvejer Manchester United-fremtid

Ifølge ESPN overvejer Eric Bailly at forlade Manchester United efter denne sæson, hvis hans situation ikke bliver forbedret.


Eric Bailly har haft en svær sæsonstart i Manchester United, og i seneste spillerunde gik det helt galt for forsvarsspilleren, der blev flået ud efter små 18 minutter på banen mod Newcastle. 

Samlet set er det blevet til tre kampe fra start i Premier League for ivorianeren i denne sæson, og den manglende spilletid har nu fået ham til at overveje sin fremtid i Manchester. Det skriver ESPN. 

Kilder har fortalt mediet, at Bailly overvejer at forlade De Røde Djævle efter denne sæson, hvis den nuværende situation ikke ændrer sig. 

Midtstopperen er på det seneste blevet sat i forbindelse med ligarivalerne Arsenal og Tottenham men ifølge ESPN har Manchester United ingen intentioner om at sælge ham til en anden Premier League-klub. 

Klubben skulle dog være klar til at sælge, men kun hvis Bailly klart melder ud, at han gerne vil væk. 

Manchester United betalte £30 mio. for ivorianeren, da de for to år siden hentede ham i Villareal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED