AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 09:33
Medie erfarer: Premier League-klub byder på Vestergaard igen

Den danske midterforsvarer kommer ikke til at forblive Saints-spiller meget længere, skriver Goal.


Leicester forsøgte sig i januartransfervinduet, men uden held. Nu skulle The Foxes så atter står klar til at signe Jannik Vestergaard til rabat denne sommer, erfarer Goal.

Den 27-årige dansker har haft svært ved at etablere sig som fast mand for The Saints, men manager Ralph Hasenhüttl nedlagde veto mod et Leicester-skifte værd £26 millioner i begyndelsen af året.

Men nu forlader Vestergaard med garanti den sydengelske klub. Brendan Rodgers og Leicester er klar med et nyt bud, men en række andre klubber skulle også være interesseret i at signe den danske forsvarer.

Vestergaard udtalte for nyligt til Ritzau:

- Jeg har ikke haft nogen dialog med klubben om min fremtid, så jeg kan ikke kommentere på det, men jeg ser det sådan; Alt kan ske i transfervinduet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED