AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2022 11:24
Medie: Eddie Howe frustrerer ny Newcastle-mand

Eddie Howe venter gerne med at lade sine nyindkøb få spilminutter.


Da Sven Botman i sommer skiftede til Newcastle, var det sikkert med en forventning om, at han skulle blive fast starter på St James' Park.
 
Hollænderen skiftede til klubben i en £35 millioner-handel fra Lille, og i det franske var han primært en del af holdkortet.
Sådan er det imidlertid ikke gået hos The Magpies, hvor Botman altså endnu ikke er stamspiller.
 
Den 22-årige hollænder har startet inde i fire Premier League-kampe i denne sæson, men til kampen mod Bournemouth mistede han sin plads til Dan Burn. Som følge heraf, trak han sig fra kamptruppen til Hollands U21-landshold for at fokusere på sin klubkarriere.
 
I forbindelse med åbningskampen mod Nottingham Forest, valgte Eddie Howe at placere Botman på bænken og i stedet starte med Fabian Schär og Burn i midterforsvaret, og det er altså ikke noget, der behager den unge hollænder, hvis man skal tro The Athletic.
 
Ifølge det normalt troværdige medie, er frustrationerne gået igen i de følgende kampe, hvor han også er blevet droppet.
 
Skaden til Matt Targett tidligere på sæsonen åbnede dog en mulighed for Botman i startopstillingen, da Burn så kunne indtage positionen som venstre back.
 
En plads i startopstillingen på Newcastle-mandskabet er ikke givet under Howes styre, og Bruno Guimaraes fik også at føle, at tålmodighed er nøglen til succes, for han startede heller ikke inde i sin første tid i klubben.
 
Newcastle er i øjeblikket placeret på en 10.-plads i Premier League efter hele fem uafgjorte i de første syv kampe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE