Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Disse PL-klubber er interesserede i Oxlade-Chamberlain

Af Kasper Leif Pedersen
17.03.2023 Kl. 16:27
Flere Premier League-klubber meldes interesseret i Liverpool-spilleren.

Flere Liverpool-spillere har kontrakudløb til sommer, hvor den største profil, der forlader klubben, er Roberto Firmino.

Dog kunne Fabrizio Romano også oplyse tidligere på ugen, at Alex Oxlade-Chamberlain ville forlade klubben til sommer, da han har kontraktudløb, og at aftalen ikke ville blive forlænget.

Den engelske midtbanespiller kan dog se frem en masse interesse fra Premier League-hold, der er ivrige efter at skrive kontrakt med ham på en fri transfer.

Det oplyser Football Insider.

Heraf er Southampton ivrige for at hente Oxlade-Chamberlain tilbage til St Mary's, men er klar over, at nedrykning i denne sæson vil gøre en ende på deres chancer for at lande en aftale.

Dog forbereder Brighton også et kontrakttilbud på den tidligere engelske landsholdsspiller, hvor Roberto De Zerbi ønsker at tilføje flere dynamiske midtbanespillere til sin trup den kommende sommer.

Og til sidst er den tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers også interesseret i at hente Oxlade-Chamberlain, men er ligesom Southampton også usikre på deres fremtid i Englands bedste fodboldrække.

29-årige Chamberlain har kæmpet for spilletid i Liverpool i denne sæson, hvor han kun har fået 12 kampe på tværs af alle turneringer.

LÆS OGSÅ: Forhandlinger brudt sammen: Arsenal vil handle i Manchester City

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem vinder Champions League i denne sæson?

Annonce