Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 15:49
Medie: Dette kræver Liverpool for stjerneskud

Ifølge The Mirror forsøger Liverpool at få Harry Wilson solgt for £20 millioner.


Harry Wilson imponerede stort for Derby i 2018/2019-sæsonen, hvor det blev til 16 mål og fire assists fra waliseren.

I sidste sæson var han dog en del af det Bournemouth-mandskab, som netop er rykket ned i Championship, og personligt ramte Wilson heller ikke topniveau, da det blev til syv scoringer.

Liverpool er dog klar over, at der alligevel er stor interesse for 23-årige Wilson, som både Leeds, Newcastle, Crystal Palace og Southampton gerne vil have fingrene i.

Det skal dog ikke blive billigt for klubberne, da Liverpool efterspørger en pris på £20 millioner ifølge The Mirror, trods at han blot har én førsteholdskamp på CVet for The Reds. 

Wilson har tidligere udtrykt ønske om at spille for Liverpool, men han skulle angiveligt sætte ønsket om spilletid langt højere, hvorfor det kan blive nødvendigt at skifte væk fra klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED