Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: David de Gea i forhandlinger med storklub

Af Emil Plovgaard
15.08.2023 Kl. 14:46
Den spanske målmand kan stå foran et stort skifte.

David de Gea er blevet kædet sammen med et skifte til Cristiano Ronaldos Al-Nassr, men der lader til at være konkurrence om den tidligere Manchester United-stoppers underskrift.

Den spanske målmand har – ifølge Fabrizio Romano – to bud på bordet fra Saudi-Arabien, og et af disse stammer altså fra Al-Nassr, skriver Football Transfers.

 

Skulle han skifte til Al-Nassr, vil han desuden også blive genforenet med Alex Telles, som han spillede sammen med hos De Røde Djævle.

Vælger De Gea i stedet at satse på de sportslige ambitioner, har han også et tilbud på bordet fra Bayern München, skriver det tyske medie Sport1.

Manuel Neuer har pådraget sig et tilbagefald fra det brækkede ben, der holder ham ude i store dele af næste sæson.

– Bayern kigger fortsat på en erstatning for Manuel Neuer, og de fokuserer på det næste store navn.

– Beslutningstagerne i München ovevejer David de Gea, og forhandlingerne med den 32-årige målmand er undervejs, skriver mediet.

Kepa og Yassine Bounou fra henholdsvis Chelsea og Sevilla har også været meldt som bejlere til positionen som førstekeeper i den tyske storklub.

Ifølge mediet Football Transfers presser den tyske storklub dog på i forhold til, at David de Gea skal blive klubbens nye målmand.

Bayern München fik for nylig tillgang af Harry Kane, der skiftede til klubben fra Tottenham. Hans debut i den røde trøje endte med et 0-3-nederlag til RB Leipzig i den tyske Super Cup.

De Gea har været uden klub siden begyndelsen af juli, da United valgte at afløse ham med André Onana, som blev hentet til klubben fra Inter Milan.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Manchester City har modtaget bud fra Barcelona

Annonce