AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2022 13:18
Medie: Coutinho-handel kan sende gammel kending til Barcelona

Den tidligere Chelsea-spiller kan komme på tale hos FC Barcelona.


Kan du huske Oscar, der i sin tørnede ud for Chelsea?
 
Efter fem år hos Shanghai Port i den kinesiske superliga, har den 30-årige brasilianer atter lyst til at prøve kræfter med fodbold på det europæiske kontinent.
 
Helt konkret er han en mulighed for FC Barcelona, hvor han vil være villig til at modtage en symbolsk betaling, akkurat som vi har set det med Dani Alves. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo.
 
Barcelona har talt med Oscars agent, Kia Joorabchian, der også har Philippe Coutinho som en del af sit klientel.
 
Og netop Coutinho kan sende Oscar til Barcelona. For den tidligere Liverpool-spiller kan gøre plads i lønbudgettet til Oscar, hvis han skifter til Aston Villa på en lejeaftale.
 
Oscar har tjent 24 millioner euro hver sæson i Kina, men lønnen er skåret drastisk ned på det seneste, efter at den kinesiske liga indførte et lønloft. Nu hedder hans løn i stedet 2,5 millioner euro - altså cirka en tiendedel.
 
Det har fået ham til at overveje andre muligheder, for ud over det økonomsike, er der ikke mange gevinster ved at spille i Kina. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE