AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2022 18:36
Medie: City klar til at sælge Grealish - sensationel handel under opsejling

Manchester City er klar til at afhænde Jack Grealish i jagten på noget bedre - en af de mest eftertragtede spillere for tiden.


Manchester City er angiveligt klar til at sælge den engelske landsholdsspiller Jack Grealish for at kunne få råd til Jude Bellingham.

Det melder mediet Football Insider.

Grealish har ikke overbevist Pep Guardiola siden skiftet fra Aston Villa i sommeren 2021, skriver mediet videre.

Udfaldet af de 55 optrædener for The Cityzens er da heller ikke særlig målbart. Sølle syv mål og fire oplæg er det således i alt blevet til, og han har særligt haft det svært i løbet af indeværende sæson.

Her er det blot blevet til et enkelt mål i 1 kampe for Guardiolas mandskab.

City er iblandt favoritterne til at snuppe Bellinghams underskrift næste sommer, mens Liverpool og Real Madrid dog også er inde i billedet.

Bellingham bliver dog ikke billig. Han menes at koste i omegnen af 129 millioner pund svarende til 1,1 milliard kroner.

Desuden stiller midtbanespilleren også tunge lønkrav, idet han allerede i en alder af 19 år har etableret sig som en af de mest eftertragtede fodboldspillere.

Bellingham er i øjeblikket en del af Englands VM-trup, som er til VM i Qatar.

Den engelske midtbanespiller har været i stærk form for Die Schwarzgelbe i denne sæson med sine ni mål og tre oplæg i 22 kampe.

Han foretog skiftet fra Championship-klubben til Dortmund i sommeren 2020 trods stor interesse fra flere Premier League-klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE