AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 17:36
Medie: City kan forlænge med stjerne i denne uge

En aftale er lige oppe over, lyder det.


Manchester City håber, at Phil Foden vil underskrive sin nye kontrakt med klubben, der efter sigende skulle gælde frem til sommeren 2027, i denne uge.
 
Det skriver The Athletic i dag.
Så snart der bliver nået til enighed om de sidste detaljer i aftalen, vil Manchester City bekræfte forlængelsen med en af klubbens største stjerner.
 
Foden har for alvor skrevet sig ind i City-tilhængeres hjerter - hvor han sandsynligvis allerede inden havde en varm plads - med weekendens Manchester-derby, hvor han nettede et hattrick.
 
Den engelske offensivstjerne, som er et lokalt aktiv og allerede fra barnsben holdt med City, har aldrig været i tvivl om, hvorvidt han ville fortsætte hos klubben, men forhandlingerne blev udskudt som følge af ændringer i hans entourage.
 
Nu er det dog lige oppe over, at en aftale kan offentliggøres, og aftalen ventes som nævnt at holde ham på Etihad frem til 2027.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE