Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Chelsea-stjerne står til kæmpekontrakt

Af Morten Bruun Jørgensen
02.04.2024 Kl. 19:23

Cole Palmer skrev under på en ganske fin kontrakt, da han sidste sommer skiftede Manchester City ud med Chelsea. 

Alligevel kan han dog formentlig se frem til at øge sin løn betragteligt snart. 

På baggrund af englænderen præstationer i denne sæson er der nemlig en velvilje fra Chelseas sportslige ledelse om at give ham en ny kontrakt. 

Det skriver The Telegraph, som rapporterer, at han vil få et kontrakttilbud med en klækkelig lønforhøjelse. 

På nuværende tidspunkt tjener han omkring 700.000 kroner om ugen hos Chelsea, men selvom han fik en kontrakt til 2030 sidste sommer, vil The Blues alligevel belønne ham. 

Chelsea har endnu ikke talt med Palmer om en mulig ny kontrakt, og det kommer formentlig heller ikke til at ske inden sæsonafslutningen. 

Premier League-rekord: Præsenterer milliardoverskud

Palmer har været fænomenal for Chelsea i denne sæson, og klubben vil derfor afspejle hans betydning for holdet med en markant bedre løn. Lige nu tjener han omkring en fjerdedel af, hvad klubbens højest lønnede spiller, Raheem Sterling, får. 

Indtil videre i denne sæson har han været involveret i 21 Premier League-scoringer. Det er mere, end Eden Hazard var involveret i i sin første sæson hos London-klubben. 

Ifølge The Telegraph er han lige nu også favorit til at blive kåret til årets unge spiller i Premier League foran spillere som Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho. 

Annonce