AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2023 20:12
Medie: Chelsea-spiller kan få revet kontrakten over

Pierre-Emerick Aubameyang kan ende med at få revet sin kontrakt over med Chelsea.


Pierre-Emerick Aubameyang ser ikke ud til at have en fremtid i Chelsea.

Angriberen blev vraget til Champions League-truppen, og i Premier League-sammenhæng er spilletiden også meget begrænset, hvor han i flere af de seneste kampe slet ikke har været med i kamptruppen.

Pierre-Emerick Aubameyang har kontraktudløb i 2024, men det tyder på, at han er i gang med sin sidste sæson, hvor der allerede har været meldinger om et skifte til sommer.

Nu kan Deportes Cuatro også melde, at Chelsea overvejer at rive kontrakten over med angriberen. 

Ifølge mediet er det ikke gået ubemærket hen, at Pierre-Emerick Aubameyang var i Barcelona, hvor han fejrede holdets sejr over Real Madrid i omklædningsrummet med sine tidligere holdkammerater. 

Allerede i januarvinduet var der snak om, at han kunne vende tilbage til Barcelona, men grundet klubbens økonomiske vanskeligheder var det ikke muligt. 

Et enkelt Premier League-mål står Pierre-Emerick Aubameyang noteret for i denne sæson, og det kom i kampen mod Crystal Palace.

LÆS OGSÅ: Liverpool er rasende på rival - vil appellere til Premier League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE