Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Chelsea-profil færdig til sommer

Af Morten Bruun Jørgensen
11.02.2024 Kl. 15:45

Til sommer er det formentlig farvel og tak til en af Chelseas bedste spillere i de seneste sæsoner.

Alderen er så småt ved at indhente Thiago Silva, og Chelsea vil derfor ikke ikke forlænge kontrakten med den 39-årige brasilianer. Han står derfor til at forlade klubben ved udgangen af sin kontrakt til sommer.

Sådan lyder meldingen fra The Guardian.

Chelsea-ledelsen er dog meget opmærksomme på, at den bundrutinerede forsvarsspiller forlader klubben med en god følelse. Derfor er klubben meget påpasselig med, hvordan Silvas sidste tid i klubben kommer til at blive.

Hos Chelsea er der nemlig en følelse af, at Silva ikke længere har evnerne til at være fast mand. Det er især brasilianerens fart, der begrænser ham gevaldigt i forhold til at spille i en bagkæde med fire spillere.

Kylian Mbappé har fået et kolossalt tilbud at tygge på. Læs mere om den historie her.

Senest var han i store problemer mod Wolverhampton, mens han ikke var med, da Chelsea udspillede Aston Villa i store perioder. Her var det i stedet Axel Disasi og Benoit Badiashile, som udgjorde det centrale forsvar. De to franskmænd er væsentlig hurtigere end Silva og lukkede ned for Ollie Watkins.

Blandt Chelseas fans er der dog generelt en stor kærlighed til Silva. Han har været en fanfavorit siden sin ankomst fra Paris Saint-Germain i 2020. Derfor er klubledelsen også varsomme med, hvordan Silvas afsked bliver meldt ud.

For at gøre plads til Silva i den resterende del af sæsonen har Mauricio Pochettino angiveligt også overvejet at gøre brug af et tremandsforsvar. Det vil kunne beskytte Silva i højere grad.

Uanset hvad tyder alt dog på, at han er færdig i klubben til sommer.

Læs flere nyheder om Chelsea her.

Annonce