Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 15:16
Medie: Chelsea jagter også tyrkisk Arsenal-transfermål

20-årige Orkun Kökcü er allerede på blokken hos Arsenal, men nu melder London-rivalerne fra Chelsea sig også på banen i kampen om den unge Feyenoord-profils underskrift


På trods af sin alder på blot 20 år har Orkun Kökcü allerede markeret sig som en profil i den hollandske storklub Feyenoord, og dette forår har han også imponeret nok for Tyrkiet til at blive udtaget til EM-truppen. 

Den centrale midtbanespiller regnes således blandt Europas store talenter, og i de sidste uger har rygterne om et muligt skifte til Arsenal floeret. Manager Mikel Arteta skulle efter sigende se Kökcüs kreativitet som den perfekte tilføjelse til Gunners-truppen. 

Også klubber som AC Milan, Lazio og Tottenham har tidligere været sat i forbindelse med playmakeren, og nu fortæller den tyrkiske TV-station Vole, at Chelsea har sat sig i kontakt med udsigt til et potentielt bud. Det skriver Goal. 

The Blues skulle efter sigende bruge legenden Didier Drogba og dennes fortid i Fenerbahce til at forsøge at overbevise Kökcü til at vælge Chelsea. 

Orkun Kökcü og hans tyrkiske landsholdskammerater åbner i aften EM-slutrunden, når de spiller mod Italien. Der er kickoff kl. 21. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED