AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 13:42
Medie: Chelsea afviser Arsenal-bud på forsvarsspiller

Unai Emery er i gang med en større overhaling af Arsenal-truppen, og han har nu fået et bud på David Luiz afvist af Chelsea.


I den forgangne sæson spillede Andreas Christensen sig ind på holdet på bekostning af David Luiz, som tydeligvis ikke er en af Antonio Contes foretrukne spillere.

Fremtiden for den rutinerede brasilianer er uvis, men hvis Antonio Conte fortsætter i klubben, ligner David Luiz en færdig mand. Det har Arsenal tilsyneladende set som en mulighed, og the Gunners har derfor afgivet et bud på midterforsvareren.

Ifølge det franske medie, Le10 Sport, lød buddet fra Arsenal på 149 millioner kroner. Det bud er blevet afvist af Chelsea, og i første omgang er Arsenal ikke vendt tilbage med et forbedret bud. Det er dog ikke udelukket, at London-klubben vil forsøge sig igen på et senere tidspunkt.

I forvejen har Arsenal allerede skrevet kontrakt med Stephan Lichtsteiner, og i juli forventes Sokratis Papastathopoulos også at skifte til klubben. Derudover forhandler klubben i øjeblikket med Leverkusen om et køb af Bernd Leno.

Forstærkningerne til de bagerste geledder kommer efter et par sæsoner, hvor Arsenal har set svage ud i defensiven. Samtidig er Laurent Koscielny ude med en skade på ubestemt tid, og Per Mertesacker har valgt at stoppe sin karriere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED