AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 21:08
Medie: Bonucci vil spille CL igen - United lurer

Ifølge TalkSport vil Leonardo Bonucci gerne spille Champions League igen, hvilket har fået Manchester United til at melde sin interesse i italieneren.


AC Milan er kommet i problemer med FFP efter de ikke lykkedes med at blive en del af den kommende Champions League-kampagne.

I sommers hentede man nemlig mange dyre navne, heriblandt Andre Silva for £33.5 millioner, Hakan Calhanoglu for £22 millioner og Leonardo Bonucci for £35 millioner.

Og netop Bonucci er angiveligt ikke tilfreds med ikke at skulle spille Champions League med AC Milan i næste sæson, hvilket har fået ham til at overveje et sommerskifte.

Som følge af at det både giver mening for klub og spiller at skifte, er det dog nogle af de helt tunge drenge, der har meldt deres interesse.

Heriblandt befinder Manchester United sig, men de kan altså se frem til at kæmpe mod Bayern München om forsvarskrumtappen. 

Ifølge TalkSport har Mourinho forhørt sig om muligheden for at leje italieneren med en købsklausul på omtrent £35 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED