AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2019 19:05
Medie: Benfica binder ungt City-emne

Benfica er angiveligt tæt på at forlænge aftalen med den 19-årige midtbanespiller, Florentino Luis.


Benfica er tæt på at forlænge aftalen med den blot 19-årige midtbanespiller, Florentino Luis, som har fået flere kampe på klubbens førstehold i løbet af 2019, skriver Goal lørdag.

Florentino spillede 14 kampe for den portugisiske storklub i løbet af foråret, og især mod slutningen af sæsonen etablerede den unge herre sig på den defensive midtbane.

Manchester City og PSG har siden fået øjnene op for Benfica-talentet, og begge klubber står angiveligt klar med bud på i omegnen af 60 millioner euro. Ifølge mediet tyder det dog på, at Benfica i stedet laver en ny aftale med Florentino, som inkluderer en frikøbsklausul på hele 100 milioner euro.

Florentinos nuværende kontrakt med klubben udløber i sommeren 2023.

I 2016 vandt han U/17 EM med Portugal, og i 2018 gentog han succesen på U/19-niveau. Ved begge slutrunder var han med på turneringens hold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED