AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2019 09:14
Medie: Barcelona-spiller åben for fremtid i Manchester

Samuel Umtiti er angiveligt klar til at tørne ud for en af Manchester-klubberne, hvis han ender med at forlade FC Barcelona.


Den franske forsvarsspiller Samuel Umtiti er for tiden på kontrakt i FC Barcelona, men til sommer kan hans catalanske eventyr måske være forbi.

Storklubben har i lang tid haft et godt øje til Ajax' Matthijs de Ligt, og skulle hollænderen ende med at skifte, kan det betyde et farvel til Umtiti, da Barcelona i forvejen råder over Clement Lenglet og Gerard Pique.

Skulle Umtiti ende med at blive solgt, kan han ifølge Calciomercato meget vel fortsætte karrieren i Premier League.

Det italienske medie melder således, at franskmanden er klar til at tørne ud for en af de to Manchester-klubber, hvilket må siges at være sød musik i ørerne for især Manchester United, der længe har jagtet en central forsvarsspiller.  

Prisen for Umtiti, der har misset en stor del af sæsonen på grund af en skade, lyder angiveligt på £60 mio. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED