Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 09:44
Medie: Arsenal har sommerens første signing på plads

Arsenal er nået til enighed med brasilianer, skriver medie.


Arsenal har forhandlet en aftale på plads med den 19-årige brasilianske kantspiller Marquinhos, der aktuelt tørner ud for Sao Paulo.

Parterne har gennem de seneste uger været i fremskredne forhandlinger, og nu er man nået til enighed, skriver GOAL.

De afgørende detaljer i kontrakten skal fortsat falde på plads, men Marquinhos ventes at blive den første signing i sommertransfervinduet for Arsenals vedkommende.

Transfersummen ligger i omegnen af 26 millioner kroner, og den lave pris skyldes, at Sao Paulo er bange for, at han ellers forlader klubben gratis.

Marquinhos har ellers kontrakt med klubben frem til 2024, men da en fem-årig aftale blev indgået i 2019, overholder denne ikke FIFA's regler. Det Internationale Fodboldforbund har nemlig vedtaget en lovgivning, der betyder, at 16-årig ikke må skrive under på kontrakter, som er længere end tre år.

Derfor frygter den brasilianske storklub, at FIFA i stedet vil rive kontrakten over, og alternativet er derfor et salg.

Ifølge GOAL får Marquinhos' ankomst ikke betydning for Arsenals øvrige planer i sommerens transfervindue. Klubben fra det nordlige London er fortsat på udkig efter to nye angribere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE