AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 10:29
Medie afslører: Dette drømte Klopp om at blive i stedet for manager

The Athletic skriver, at Jürgen Klopp havde helt andre ambitioner end at blive fodboldtræner i sin ungdom.


Jürgen Klopp og Liverpool FC kan næsten kun være glade for, at tyskeren valgte at dedikere sit liv til fodbolden og trænergerningen.

Det var ellers ikke et liv som fodboldtræner, tyskeren havde ambitioner om at leve, da han voksede op. For Klopp vil bare gerne gøre en forskel og hjælpe folk.

Faktisk gik han derfor og drømte om at blive læge, da han var ung.

- Han ville gerne blive en læge, så han kunne hjælpe folk i sin ungdom, og hans religiøse overbevisninger har instrueret ham til at gå efter at skabe en forskel på Jorden, skriver The Athletic.

Det stemmer fint overens med det billede, som Klopps kammerat, Christian Heidel, der var ansat i Mainz samtidigt med Liverpool-træneren, maler af den nykronede Premier League-vinder.

- Klopp er glad for, at Liverpool har vundet titlen, men jeg vil ikke sige, det er noget, som betyder noget for hans stolthed. Han er glad for, at han har gjort fansene stolte, siger Heidel til The Athletic.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED