AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 14:38
McTominay er vild ny United-signing: Det ser helt vanvittigt ud

Scott McTominay er fuld af ros til Aaron Wan-Bissaka, som især høster anerkendelse for sin timing i tacklingerne.


Fra første færd i Manchester United ligner Aaron Wan-Bissaka en fast mand hos De Røde Djævle, og den unge englænder har hidtil gjort en rigtig god figur i klubbens træningskampe.

Det har Scott McTominay blandt andre lagt mærke til, og den skotske midtbanespiller har givet roser til holdkammeratens evne til at tackle modstanderne med den helt rette timing.

- Vi så på fra sidelinjen, og det ser helt vanvittigt ud, hvordan han tackler, men han er så kontrolleret i den måde, han gør det, fortæller midtbanespilleren til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

- Han er endnu en, der hver dag lærer fra trænerstaben. Det tager tid at komme ind på et nyt hold og tilvænne sig, men han er faldet til med det samme.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED