AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2018 10:39
McClean sviner Pardew

West Bromwichs 28-årige irer var tydeligvis ikke en stor fan af træner Alan Pardew.


Først spillede West Bromwich uafgjort mod Swansea, og søndag slog The Baggies Manchester United på Old Trafford.

Resultaterne har ikke just været dårlige, siden klubben fyrede Alan Pardew, og klubbens winger, James McClean, lægger med sine seneste kommentarer ikke skjul på, at erstatningen Darren Moore er et friskt pust i stedet for Pardew.

- Moore er nem at holde af, så alle spillerne kæmper for ham, og i de sidste to kampe har vi spillet to gode præstationer for ham, siger McClean og sender en subtil bredside Pardews vej.

- Siden Moore er kommet til, har vi faktisk arbejdet på, hvad vi laver offensivt og defensivt, og i de sidste to kampe har vi vist, at vi faktisk ved, hvad vi laver, når vi går på banen, hvilket selvfølgelig altid hjælper.

Det følte James McClean tydeligvis ikke, at holdet gjorde under Pardews ledelse, og statistikken bakker ham op. West Bromwich vandt blot én ud af 18 Premier League-kampe under Pardew.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED