AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 10:14
Mbappé om Premier League-rygter: Jeg tænker ikke på det

Kylian Mbappé jagtes af de engelske storklubber, men diverse transferrygter har han slet ikke fokus på.


Kylian Mbappé er i øjeblikket et af de mest eftertragtede talenter i Europa og jagtes af de største klubber i verden.

I weekendens kamp mod Caen blev det til to scoringer og en enkelt assist, hvilket bringer ham på tolv ligascoringer og otte assists.

Inden for de seneste par uger er han blevet rygtet til Arsenal, Chelsea, Mancheter City og Manchester United, men det er ikke rygter, han bruger sin tid på.

- Jeg lytter eller læser ikke, hvad den engelske presse skriver. Jeg er meget rolig omkring den opmærksomhed, jeg har fået på det seneste. Jeg står op og tager til træning som alle andre. Jeg forsøger at forbedre mig selv hver dag præstere på banen. Lige nu går det fint, siger Mbappé ifølge GOAL.

- Jeg vil ikke sige, at min form lige nu er noget ekstraordinært. Det er noget ekstraordinært, hvis en spiller scorer 60 mål, og dem er der ikke mange af. Jeg vil ikke sige, at det er helt fantastisk, men jeg er da inde i en god stime

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED