AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2022 15:38
Mbappé gjorde det onde ved Danmark: Nu risikerer han en bøde

Den franske offensivstjerne risikerer en bøde ovenpå Frankrigs sejr mod Danmark.


Kylian Mbappé sænkede lørdag Danmark med sine to scoringer i Frankrigs 2-1-sejr, og dermed var han ret afgørende for Frankrigs videre avancement til ottendedelsfinalerne.

Nu risikerer han dog at få en bøde af Det Internationale Fodboldforbund, FIFA, og det skyldes, at han efter kampen ikke ville tale med pressen.

Det skriver Daily Mirror.

Årsagen til, at Mbappé ikke vil tale med pressen, er angiveligt, at han ikke vil have spørgsmål om sin fremtid på klubplan.

Han gentog optrinnet fra kampen mod Australien, hvor han heller ikke ønskede at stille op til interview.

Heldigvis kunne den fremmødte presse glæde sig over, at spillere som Hugo Lloris, Aurelien Tchouaméni og Olivier Giroud gav sig tid til at besvare spørgsmål.

Mbappé er efter sigende utilfreds hos PSG, og der er forlydender om, at han kunne forlade klubben allerede i det kommende transfervindue i januar.

Lige nu er angriberen dog fuldt fokuseret på VM-slutrunden og vil således ikke snakke om sin situation i klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE