AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 16:51
Mbappé efter Chelsea-prøvetræning: Jeg tiggede mine forældre om lov til at skifte

Kylian Mbappé var ekstremt begejstret og ønskede at


Kylian Mbappé er en superstjerne i dag, og det stod allerede klart fra en meget ung alder, at han havde et potentiale udover det sædvanlige.

Derfor begyndte han også at tiltrække interesse fra de største klubber i Europa allerede som 11-årig, og derfor var han blandt andet til prøvetræning for Chelsea.

Og havde det ikke været for franskmandens forældre, er der gode chancer for, at han var skiftet til The Blues' talentakademi.

- Da jeg var 11 år, fik jeg lov til at tage til London for at træne med Chelseas ungdomshold. Jeg var så spændt, at jeg ikke fortalte mine venner fra nabolaget, hvor jeg skulle hen, fortæller Mbappé i et interview med The Players' Tribune.

- Efter oplevelsen i Chelsea, bønfaldt jeg mine forældre om lov til at forlade Bondy og skifte til en storklub, men man må have forståelse for min mor og min far.

- De ønskede, at jeg blev boende hjemme, så jeg kunne leve et normalt barndomsliv. Jeg forstod det ikke dengang, men det var faktisk det bedste for mig, for jeg lærte mange hårde ting, som jeg aldrig havde lært i boblen hos et talentakademi.

Arsenal og Liverpool skulle også have forsøgt at hente Mbappé til England på senere tidspunkter i franskmandens karriere, men rygterne om et muligt skifte til Premier League lever videre, selvom Real Madrid ligner de klare favoritter til Paris Saint-Germain-stjernens signatur i fremtiden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED