AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 12:26
Matthäus: Hazard og Mbappé kommer efter kronen som verdens bedste

Messi og Ronaldo er ikke færdige på toppen endnu, men Mbappé og Hazard haler ind på dem.


Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er sikkert ikke færdige med at vinde Ballon d'Or endnu, men feltet spidser til, og spillere som Eden Hazard og Kylian Mbappé er også seriøse kandidater til den store individuelle hæder,  mener Lothar Matthäus.

- Livet ændrer sig, så selvom Ronaldo og Messi er vigtige for international fodbold, så er den yngre generation på vej, fortæller Matthäus, der selv vandt Ballon d'Or i 1990, til Goal.

Luka Modric, der vandt den franske pris i mandags, er ikke just en del af den yngre generation, men ifølge Matthaüs nød kroaten godt af, at han spiller på ét af verdens bedste hold og blandt klassespillere på samtlige positioner. 

Det gør spillere som Hazard, Griezmann og Mbappé også, men særligt sidstnævnte franskmand går en stor fremtid i møde, mener den legendariske tysker.

- I fremtiden bliver det måske Mbappé, som vinder Ballon d'Or, for han er en virkelig god spiller.  Ronaldo og Messi skinner stadig, men nu er der også spillere som Mbappé, Griezmann og Hazard, som kan blande sig. Der er mange spillere, som er i stand til at gøre noget specielt på banen, siger Matthaüs. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED