AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 17:38
Matip ser fremad: Cameroun-kapitel er afsluttet

Liverpool-forsvareren vælger kun at se fremad, hvor al fokus skal være på Liverpool.


Den 25-årige forsvarsspiller Joel Matip skiftede i sommer til Liverpool fra tyske Schalke 04. I begyndelsen af sæsonen gjorde camerouneren en god figur, men i januar kunne The Reds ikke gøre brug af hans kvaliteter.

Årsagen var, at Cameroun havde udtaget ham til bruttotruppen til Africa Cup of Nations, selvom Joel Matip tidligere havde meldt afbud. Efterfølgende har der været en del stridigheder mellem forsvarsspilleren og forbundet i hans hjemland. 

Nu håber han dog, at den frustrerende saga er et overstået kapitel: 

- Det var ikke altid nemt for mig, men forhåbentlig er kapitlet endelig blevet afsluttet. Siden VM i 2014 har jeg kun været udtaget til landsholdet en gang og jeg ønskede mest af alt bare at blive i Liverpool og hjælper holdet, siger han til The Times og tilføjer:

- Tidligere blev jeg ved med at give landsholdet en chance, men på nuværende tidspunkt har jeg valgt at melde fra og i stedet fokusere fuldt ud på mit klubhold, så må vi se i fremtiden, slutter Joel Matip. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED