Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 09:05
Matic om næste sæsons mål: Disse trofæer vil vi vinde

Nemanja Matic har klare visioner for, hvad han vil opnå med Manchester United.


Manchester United sluttede sæsonen af på fornem vis, og endte med at sikre sig en plads i top fire, trods at det længe så usandsynligt ud.

Dette skyldtes blandt andet, at Nemanja Matic igen fandt fodfæste og storspillede i flere kampe. Netop serberen har da også store mål for, hvad der skal ske i næste sæson.

- Jeg vil personligt gerne vinde Premier League med Manchester United. Jeg føler altid, at denne klub skal kæmpe med om titlen. Vi har en masse unge spillere, men det skal ikke være en undskyldning.

- Fra næste sæson skal det handle om titlen. Jeg ved ikke, om vi kan vinde den, men vi skal helt sikkert kæmpe til det sidste. Det er mit mål, og jeg tror mange af mine holdkammerater tænker det samme, lyder det fra Matic til klubbens hjemmeside.

32-årige Matic tog del i 21 Premier League-kampe i den forgangne sæson, hvor det blev til to assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED