AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 23:02
Mata storroser Uniteds to nye stjernefrø

The Red Devils har allerede været aktive på transfermarkedet, og Solskjær har hentet Daniel James og Aaron Wan-Bissaka. Holdkammeraten Juan Mata har store forventninger til de to unge spillere.


Efter en skuffende sjetteplads til Manchester United i sidste sæson har Ole Gunnar Solskjær været nødsaget til at foretage nogle indkøb. Daniel James og Aaron Wan-Bissaka er stødt til United-truppen, og forventningerne til de to, er høje, ikke mindst fra holdkammeraterne.

- Du kunne se det fra første øjeblik. De har begge store kvaliteter. Wan-Bissaka har spillet i Premier League før, og Daniel James har gjort det godt i Swansea. Forhåbentligt kan de give os en masse. De er ekstremt vigtige, fordi de er unge og sultne, siger Mata ifølge Goal.

Mata, der for nyligt forlængede sin kontrakt, er meget begejstret for de to 21-årige nyerhvervelser.

- Jeg må først og fremmest sige, at det er nogle virkelig rare fyre. Nogen gange kan unge spillere miste hovedet og tro, at de er lidt bedre og større, end de egentligt er. Men de her to er meget rolige og ydmyge. Jeg kan virkelig godt lide deres personligheder, og de gør deres bedste, siger Mata.

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED