AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 20:57
Mata: Niveauet bliver bedre, og vi skal følge med

Juan Mata erkender, at sidste sæson ikke var god for Manchester United, og derfor forventer han også, at han og holdkammeraterne retter op på det skuffende niveau i 2018/19-sæsonen.


En skæbnesvanger sjetteplads i Premier League-tabellen og adskillige rygter om intern uro, en trænerfyring og meget fulgte med i pakken, hvis man i sidste sæson fulgte Manchester United på tæt hold. 

Traditions- og storklubben levede ikke op til tidligere tiders nærmest dominerende adfærd i Premier League, og flere af konkurrenterne har enten indhentet eller overhalet The Red Devils.

Juan Mata fortæller i tråd med ovenstående - til goal.com - at han forventer at se en forbedret indsats fra Manchester United-mandskabet i den forestående sæson. 

- Vi ved, at sidste sæson ikke var god, så vi bliver nødt til at forbedre os. Vi ved, at niveauet i Premier League bliver bedre år for år, så vi bliver nødt til at følge med den udvikling, fortæller den spanske playmaker.

Juan Mata og Manchester United indleder deres sæson med en hjemmekamp mod Chelsea den 11. august. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED