AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 17:59
Mata forlænger med United

Juan Mata er ikke altid blandt Manchester Uniteds startende elleve. Den lille spanier har alligevel være en vigtig spiller for De Røde Djævle, og det har nu udmøntet sig i en kontraktforlængelse.


Juan Mata skiftede til Manchester United for mere end fem år siden, efter den driblestærke spanier havde været en profil for Chelsea i en årrække.

Mata bliver dog hængende på Old Trafford lidt endnu. Midtbanespilleren har forlænget sin kontrakt indtil juni 2021. Der er tilmed en option i kontrakten, således den kan forlænges i yderligere et år.

Forlængelsen er Mata selvsagt glad for.

- Det er en ære at få lov til at fortsætte med at repræsentere denne utrolige klub og de fantastiske fans. Jeg har været i Manchester United i fem år, og jeg er stolt af at kalde Old Trafford mit hjem, siger Mata ifølge Manchester Uniteds fanside.

Uniteds træner, Ole Gunnar Solskjær er også særdeles tilfreds med forlængelsen.

- Juan er utroligt professional, og han er en af de mest kloge spillere, jeg har arbejdet med. Han er et godt eksempel for vores unge spillere. Han forstår, hvad det vil sige at være en Manchester United-spiller, siger Solskjær.

- Jeg er glad for, at han har underskrevet en ny kontrakt. Hans talent og mentalitet bliver uundværligt for klubben, siger han.

Mata nåede i denne sæson at spille 22 kampe for United, og i disse kampe scorede han tre mål og lavede fire assists.

Den tidligere verdensmester og europamester har blandt andet vundet Europa League og FA-cuppen med United, og nu får han altså mulighed for at tilføje flere pokaler til den førnævnte samling.

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED