AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 17:45
Mata afslører: Derfor forlængede jeg med United

Juan Mata har til MUTV fortalt, hvorfor han valgte at skrive under på en ny kontrakt med Manchester United tidligere denne sommer.


Juan Matas kontraktforlængelse med Manchester United binder ham til klubben til 2021, og der er en option på et ekstra år.

- Den første grund er følelsen af at være en del af denne klub. Jeg synes, at det er noget specielt og unikt, sagde Mata til MUTV i et eksklusivt interview fra Perth i Australien, hvor Manchester United gør sig klar til den kommende sæson, skriver Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

- Vi ved, at i fodbold er der tre eller fire store klubber i verden, eller i Europa, og United er en af dem.

Spanieren kom i januar 2014 fra Premier League-rivalen fra Chelsea, og han har siden skiftet til Manchester United optrådt 218 gange og scoret 45 mål for klubben.

Juan Mata har desuden sammen med det spanske landshold vundet VM i 2010 og EM i 2012. Han har sammen med Manchester United vundet Europa League, FA Cup og EFL Cup’en.

- Jeg har været her i lidt mere end fem år, og jeg har indset, hvor fantastiske supporterne er, specielt i de hårde tider, tilføjede den 31-årige spanier.

- Jeg ønskede at blive, jeg ville forpligte mig til klubben, blive ved med at nyde at bære trøjen og gøre mit bedste, sluttede Juan Mata.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED