AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 16:25
Massiv interesse: PSG og 14 andre klubber sættes i forbindelse med norsk Bournemouth-angriber

Bournemouth rykkede godt nok ned fra Premier League, men det skal ikke tage noget fra Joshua Kings individuelle præstationer.


Joshua King er nu et emne for de mangedobbelte franske mestre, Paris Saint-Germain. Det skriver den lokale avis, Bournemouth Echo.

Den norske angriber har været en af de bedre spillere for Bournemouth i denne sæson. Og selvom The Cherries rykkede ned, er fremtiden lys for nordmanden.

Angriberen har et år tilbage af sin kontrakt på Vitality Stadium, og fik også stor omtale i vinterens transfervindue, da et bud på ham fra Manchester United blev afvist.

Og nu har PSG altså meldt sin interesse for den 28-årige angriber. Derudover er hele 10 Premier League-klubber samt fire italienske i færd med at overbevise King om et skifte, lyder det.

I Italien er det de to klubber fra hovedstaden, AS Roma og Lazio, der udgør halvdelen af den påståede interesse.

Bournemouth kan formentlig se frem til en fin fortjeneste på King, som for fem år siden ankom til klubben fra Blackburn Rovers for cirka én million pund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED