AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 09:12
Martial vil væk: Tottenham er storfavoritter til franskmandens underskrift

Tottenham er angiveligt de store favoritter til at hente Anthony Martial.


Selvom der har været spekulationer om Anthony Martials fremtid, kom det alligevel som en overraskelse, da agenten for Anthony Martial i går fortalte, at hans klient vil væk fra Manchester United.

Ifølge agenten er mange klubber interesseret i Anthony Martial og vil fremlægge deres projekter for den franske kantspiller.

London Evening Standard hævder, at Tottenham, som tidligere er blevet kædet sammen med Anthony Martial, er storfavoritter til at hente franskmanden.

Udover The Lilywhites skulle Juventus også været interesseret.

I forbindelse med Alexis Sanchez' skifte til Manchester United i januar var Arsenal interesseret i at hente Anthony Martial i en byttehandel, men endte i stedet med at hente Henrikh Mkhitaryan. Ifølge London Evening Standard er det usandsynligt, at The Gunners genoptager jagten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED