AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 12:14
Martial og forsvarstrio er tvivlsomme til Fulham-kamp

José Mourinho ved ikke, om klubbens topscorer bliver klar til kamp mod Fulham lørdag.


José Mourinho står potentielt med et offensivt såvel som et defensivt problem til lørdagens kamp mod Fulham, for Anthony Martial og tre midterforsvarere er tvivlsomme med småskader.

Det kunne Manchester United-træneren afsløre til fredagens pressekonference.

Martial måtte humpe fra banen i midtugekampen mod Arsenal og skal gennemgå en række tests fredag for at klarlægge, om han er i stand til at spille weekendens kamp.

Derudover skulle Chris Smalling, Phil Jones og Eric Bailly også være plaget af skader, som muligvis kan holde dem fra morgendagens kamptrup.

- Jeg ved ikke, hvem der står til rådighed. Vi ved mere efter dagens træning, fortalte Mourinho.

- Smalling, Jones, Martial og Bailly er tvivlsomme, og der er ingen grund til at snakke om hverken Lindelöf eller Sanchez. Men vi mangler svar i øjeblikket og kommer med sikkerhed til at stille med spillere, som ikke kan spille på deres topniveau.  I stedet må vi bruge spillere, som melder sig klar for holdets skyld, selvom de lider af småskavanker.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED