Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 16:25
Marseille-boss: Er ikke interesseret i at slippe denne stjernespiller

Marseille-træner Jorge Sampaoli er ikke interesseret i at slippe Florian Thauvin.


Marseilles offensiv-stjerne Florian Thauvin floppede fælt, da han i 2015 skiftede til Newcastle, men han har siden udviklet sig til en af Ligue 1's store profiler hjemme i Marseille, hvor han har haft sin fodboldopvækst.

Det har igen gjort Thauvin interessant for flere Premier League-klubber, hvor klubber som Leicester og Crystal Palace har været kædet sammen med franskmanden.

Marseilles træner Jorge Sampaoli er dog ikke interesseret i at slippe spilleren, hvilket udmeldte ved dagens pressemeddelelse.

- Thauvin er en fremragende spiller. Når jeg ser ham spille, siger jeg til mig selv, at han er en spiller, jeg for alt i verden vil arbejde med. Dog er der andre led i sådan en beslutning, der går dybere end træneren.

28-årige Thauvin har igen i år haft en god sæson, hvor han indtil videre er god for otte mål og syv assists i 29 Ligue 1 optrædener.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED