AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:02:2023 16:27
Mareridtssæson: Leicester-spiller er Liverpools topscorer siden VM

Jürgen Klopps mandskab er inde i noget af en deroute


Liverpool har ikke haft den bedste sæson indtil videre.

Jürgen Klopps mandskab indkasserede lørdag det syvende nederlag i ligaen i denne sæson, da man tabte 0-3 ude til Wolves.

Værterne bragte sig foran med to mål efter de første 12 minutter af kampen, og så var der lang vej hjem.

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerne i vildrede

Jürgen Klopp ville ikke svare på The Athletic-journalisten James Pearces spørgsmål om, at Liverpool ikke er klar fra start.

Det er et problem, at defensiven ikke lukker af bagtil. Når man så kombinerer det med det faktum, at holdet har svært ved at få netmaskerne til at blafre, så ser det kritisk ud.

Seks mål i seks Premier League-kampe er, hvad det er blevet til.

To af dem stod Leicesters Wout Faes, da Liverpool slog The Foxes i december.

Det gør ham til Liverpools topscorer i Premier League-regi siden VM-slutrunden sluttede, idet Mohamed Salah, Alex Oxlade-Chamberlain, Stefan Bajcetic og Virgil van Dijk alle blot har scoret et enkelt mål hver siden da.

Liverpools dårlige formkurve betyder, at klubben i øjeblikket frister en tilværelse på 10.-pladsen, hvor der er 11 point op til Newcastle på fjerdepladsen og 21 til Arsenal på førstepladsen.

Wout Faes måtte tage sig til hovedet to gange, da han scorede selvmål i kampen mellem Liverpool og Leicester 30. december. Det betyder samtidig, at han er omdrejningspunktet for det kuriøse faktum, at han er Liverpools topscorer i Premier League-regi, siden klubben vendte tilbage i aktion efter VM-slutrunden i Qatar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE