AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 17:57
Marco Silva nedtoner João Mario-rygter

João Mario er ikke på vej til Everton, fastslår manager Marco Silva mandag.


I de italienske medier er João Mario på det sidste blevet rygtet til Everton, som angiveligt er blevet tilbudt at købe portugiseren for £15 millioner.

Marco Silva var manager for Mario i 2014/15-sæsonen, hvor portugiserne begge befandt sig i Sporting Lissabon. Silva tog herefter til Olympiakos, mens Mario året efter skiftede til Inter, men ifølge Silva er der ikke en genforening undervejs.

- João Mario er Inter-spiller, og der er ikke mere i det. Han var min spiller - det var mig, der satte ham på førsteholdet i Sporting. Han havde en rigtig god sæson, men lige nu er et skifte ikke undervejs, fortæller Silva til O Jogo.

Everton-manageren udtaler derimod, at han ønsker at gøre Andre Gomes' lejeaftale permanent.

- Der er en portugisisk spiller i truppen, som vi gerne vil have, og det er Andre Gomes, men det afhænger ikke kun af os. Hvis det var tilfældet, var det formentlig allerede på plads, men det afhænger også af Barcelona og Andre Gomes.

- Han var meget vigtig for os, og vi var også vigtige for ham. Han er en suveræn spiller med stor kvalitet.

Gomes fik 27 Premier League-optrædener for The Toffees i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED