AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 19:27
Manuel Almunia åbner op om svært forhold til Jens Lehmann i Arsenal

Målmændene Manuel Almunia og Jens Lehmann kæmpede begge om pladsen i Arsenals mål fra 2004-2008.


Deres forhold til hinanden var anstrengt, både fordi de kæmpede hårdt om samme plads, men også fordi en episode på træningsbanen gjorde, at de stort set ikke var på talefod.

Manuel Almunia åbner nu op for det svære forhold til målmandskollegaen Jens Lehmann.

Almunia kom til Arsenal i 2004, hvor Lehmann havde været i Arsenal i én sæson, og havde gjort krav på pladsen som førstemålmand i klubben efter afgangen af klublegenden David Seaman.

Arsenal-manager Arsene Wenger hentede Almunia i spanske Celta Vigo for at give Lehmann konkurrence, og Almunia indrømmede, at det fra starten virkede som et drømmearbejdsforhold.

- Da jeg kom til Arsenal, og jeg så denne supermålmand, et af mine idoler, en af mine favoritmålmænd nogensinde, kunne jeg ikke tro det. Jeg så en super professionel spiller med en stærk karakter, en vinder, og jeg nød virkelig at arbejde sammen med ham, sagde Almunia.

Selvom Wenger for det meste foretrak Lehmann i de første par år, vandt Almunia i 2007-2008-sæsonen pladsen i målet foran VM-vinderen, som dermed måtte finde en ny klub, skriver Daily Mirror.

Det var dog ikke før, at de tog havde været i en situation på træningsbanen, som førte til, at de to ville snakke meget lidt sammen i tiden efter.

- Problemerne kom, da jeg var meget spændt og i meget god form, trænede godt med så meget energi, og på samme tid havde Lehmann ikke sin bedste periode hos Arsenal, så da Wenger besluttede at skifte målmand… han er en vinder, og han tog det meget dårligt, hvilket er normalt, sagde Almunia.

- Han er landsholdsmålmand, stort navn, og jeg er en lille målmand fra Spanien, som kom og gjorde det svært for ham – han tænkte ’Hvad i alverden? Det her er ikke muligt?’. Så ja, vi havde svære øjeblikke.

Manuel Almunia afslørede desuden, at han håbede på, at Lehmann ville lave fejl, så han selv kunne få chancen, hvilket han ser som normalt mellem konkurrerende målmænd. Han var dog ked af det på Lehmanns vegne, da tyskeren blev udvist efter 17 minutter af Champions League-finalen i 2006.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED