Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:05:2021 08:27
Mange PL-klubber er efter ham - men nedrykker skal ingen steder

Nordmanden er en eftertragtet personer, men ser i første omgang ud til at skulle spille Championship i den kommende sæson.


Sander Berge er en ganske eftertragtet person i den engelske fodboldverden.

Med en frikøbsklausul på 35 millioner pund er Berge, som blev kåret til sæsonens spiller hos nedrykkede Sheffield United, i forvejen jagtet af klubber som Tottenham, Liverpool, Aston Villa og Manchester City.

Nu er også Arsenal og Everton stødt til, skriver flere engelske medier.

Og selvom en exit kunne virke oplagt, så skriver Sky Sports nu, at det formentlig ikke kommer til at ske.

Således har Sander Berge tænkt sig at tage en sæson i landets næstbedste række. Det er også cheftræner, Paul Heckingbottom, ganske overbevist om.

- Sander har ikke talt om fremtiden. Om han er eller ej, er ude af mine hænder, sagde den 43-årige træner tidligere på sæsonen til Sheffield Star.

- Men jeg forventer, at han bliver. Han har kontrakt med os, glem ikke det, og hvilken spiller, som skal kan hjælpe os, fortalte han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED