Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 14:40
Manés langsigtede afløser: Liverpool kan signe belgisk landsholdsspiller

Liverpool kan komme til at handle igen inden transfervinduets lukning.


Sadio Mané har muligvis aldrig været bedre, end han er lige nu, men selvom Liverpool helt sikkert ikke tænker på at skifte senegaleseren ud lige foreløbig, er den engelske storklub tilsyneladende alligevel ved at forberede sig på fremtiden uden kantspilleren.

For ifølge den belgiske avis Het Belang van Limburg er Liverpool interesseret i 18-årige Jérémy Doku, som The Reds ser som Sadio Manés langsigtede afløser på Anfield.

Samtidig forlyder det også, at det ikke kan udelukkes, at Liverpool i løbet af dette transfervindue banker på hos Anderlecht for at købe den belgiske landsholdsspiller.

Men Liverpool-fansene bør dog ikke regne med, at Jérémy Doku lige foreløbig kommer til at trække den røde trøje over hovedet, for Anderlecht vil gerne leje kantspilleren tilbage i resten af sæsonen, hvis det ender med en handel.

Det forlyder, at Anderlecht vil gå med til at sælge det belgiske stortalent for omtrent 225 millioner kroner, hvilket vil gøre ham til klubbens dyreste salg.

I 2017 blev Youri Tielemans solgt for 193 millioner kroner til Monaco.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED