AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2019 12:06
Mané om Salah-optrin: Vi har begravet stridsøksen

Sadio Mané kan afsløre, at han og Mohamed Salah atter er gode venner.


Et kontrovers mellem de to Liverpool-stjerner er begravet i fortiden, efter at Sadio Mané og Mohamed Salah har haft en mand til mand-samtale.

Sidste måned opstod der rygter om en strid mellem de to angribere, da Mané reagerede med vrede, efter han blev udskiftet i sejren over Burnley.

Efterfølgende kom det frem, at senegaleseren var utilfreds med, at Mohamed Salah kort før udskiftningen valgte at afslutte selv i stedet for at spille den til Mané.

Heldigvis gav den efterfølgende landsholdspause angrebsduoen muligheden for at få renset luften, og alt er nu tilbage i bedste orden.

- Optrinnet med Salah er glemt. Disse ting finder sted i fodbold, og det er nogle gange bedst at sige ting ansigt til ansigt, fortæller Mané ifølge Liverpool Echo.

- Det hænder, at der ikke bliver afleveret til mig, men vi er blevet forsonet, og vi er atter de gode venner, som vi var førhen.

Meget tyder på, at makkerparret har haft en konstruktiv samtale, for Mohamed Salah postede også selv denne video på sine sociale medier forleden.

Den kan næsten også kun tolkes som om, at de atter er på venskabelig fod med hinanden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED