Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2021 08:25
Mandagens transferrygter: Chelsea-profil rygtes til to andre PL-klubber

Her er mandagens seneste transferrygter fra Premier League.


Antonio Rüdiger fra Chelsea forhandler med to PL-klubber.

Midtstopperen kan ikke blive enig med Chelsea om en ny kontrakt. Til sommer kan han hentes gratis, og derfor er en række klubber allerede igang med at forhandle med tyskeren - heriblandt Manchester City, Tottenham og Juventus. PSG og Real Madrid lurer også i kulissen.

Kilde: Gianluca Di Marzio.

Manchester City fører kapløbet om Denis Zakaria.

Borussia Mönchegladbach-profilen Denis Zakaria har gennem flere år været rygtet til en større adresse. Manchester City er angiveligt interesseret i ham, og de fører lige nu jagten på den schweiziske midtbanespillers underskift. Roma er lige nu den største konkurrent i transferduellen.

Kilde: Calciomercato.

Leicester melder sig ind i kampen om Isco.

Everton har gennem længere tid været kædet sammen med Isco fra Real Madrid. De får nu konkurrence af Leicester, der har skrevet den spanske midtbanespiller på ønskelisten. Kontrakten mellem Isco og Real Madrid udløber efter denne sæson.

Kilde: Fichajes.

West Ham og Everton jagter Ivan Perisic.

Ivan Perisic har interesse fra det engelske, hvor både West Ham og Everton står klar til at tale om en kontrakt. Kroaten tørner lige nu ud for Inter, som han har scoret to gange for i denne Serie A-sæson, så spørgsmålet er, om et ophold i Premier League lokker mere. Flere Bundesliga-klubber er også interesseret i ham.

Kilde: Fichajes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE