Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 09:58
Mandagens rygtebørs: City har sigtekornet på Barcelona-talent

Vi giver her et overblik over dagens rygtebørs.


Newcastle vil gafle PSG-målmand
Kilde: Daily Mail
 
Newcastle overvejer at byde på Paris Saint-Germain-målmanden Keylor Navas, men Ligue 1-keeperen vil gerne beholde costaricaneren, ligesom han heller ikke selv ønsker et skifte. 
 
Juventus overvejer Martial
Kilde: Calciomercato
 
Juventus overvejer at hente den franske angriber Anthony Martial, der ønsker at skifte væk fra den engelske storklub Manchester United. Situationen mellem Martial og United er tilspidset, hvor der senest, i forbindelse med kampen mellem Villa og United, har været en ordkrig mellem Martial og Rangnick. 
 
Manchester City vil handle i Barcelona
Kilde: Fichajes
 
Den spanske midtbanespiller Nico Gonzalez er i kikkerten hos Manchester City. De engelske mestre satser på at kunne bringe ham til næste sommer med henblik på at styrke midtbanen, og her har Guardiola set sig varm på den 20-årige spanier. 
 
Det bliver angiveligt ikke billigt at hente Gonzalez til, da de unge spillere er i høj kurs hos Barcelona. 
 
Juventus vil have Partey
Kilde: Daily Mail
 
Torino-klubben har nok indgang indstillet sigtekornet på Premier League, og denne gang er det Arsenals Thomas Partey. Den 28-årige midtbanespiller har ikke haft en nem start i Arsenal efter tilkomsten fra Atletico Madrid, men den ghanesiske dynamo er endelig ved at vise klubben, hvorfor han var værd at hente til. 
 
Udover penge vil Juventus smide Arthur med i handlen.
 
Leicester forbereder Tielemans-afsked
Kilde: The Mirror
 
Flere klubber, heriblandt Arsenal, har set sig varm på Youri Tielemans, der huserer på Leicester-midtbanen. Angiveligt har Leicester forberedt sig på, at Tielemans forlader klubben. 
 
Arsenal er interesseret i at hente den 24-årige belgier til sommer, og derfor har klubben et halvt år til at finde erstatningen, hvilket Leicester-træneren, Brendan Rodgers, har affundet sig med.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE