AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 15:45
Manchester United viser interesse i Tysklands næste store målmand

Ifølge et tysk medie er Manchester United en af flere klubber, der er ude efter at sikre sig Alexander Nübel.


Oliver Kahn, Manuel Neuer og nu Marc-André ter Stegen.

Tyskland har gennem mange år været i stand til at producere den ene klassemålmand efter den anden, og tendensen fortsætter tilsyneladende, og den næste store målmand kan meget vel være 23-årige Alexander Nübel.

Han slog i sidste sæson igennem hos Schalke 04, og det førte i sommerens løb til interesse fra Bayern München, men han forblev i klubben fra Gelsenkirchen, hvor han er fortsat med at gøre en rigtig god figur.

Spørgsmålet om målmandens fremtid ligger dog stadig og lurer, for til næste sommer udløber hans kontrakt, og det har ifølge SportBild fået nogle af Europas største klubber op på mærkerne.

Det tyske medie hævder, at Manchester United sammen med Paris Saint-Germain og Atlético Madrid har vist interesse i at hente tyskeren til klubben.

Forlydningerne går imidlertid på, at Alexander Nübel planlægger at blive i Tyskland, og rygterne sender ham til Bayern München næste sommer, men Schalke 04 vil også meget gerne forlænge med ham.

Han er blevet tilbudt en kontraktforlængelse i Bundesliga-klubben, hvor han er anfører og har et rigtig godt bånd til klubbens fans.

Om Manchester United overhovedet har brug for Alexander Nübel, bør der også stilles spørgsmål ved, for David De Gea forlængede for nylig sin kontrakt, og Dean Henderson vender næste sommer også tilbage efter endt lejeophold i Sheffield United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED