AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 14:46
Manchester United vil ikke have Coutinho - men vil presse på for Sancho

Manchester United vil ikke forsøge at hente Philippe Coutinho, mens situationen med Jadon Sancho er en noget anden.


Det er ikke usædvanligt at se Manchester United blive sat i forbindelse med en lang række spillere frem mod et transfervindue. Lige for tiden er det især Philippe Coutinho og Jadon Sancho, som rygtes til den engelske storklub – men kun én af spillerne er et aktuelt emne.

Manchester United er på jagt efter en spiller, der kan forstærke offensiven, og da klubben føler sig stærkt besat centralt på midtbanen er Philippe Coutinho en usandsynlig spiller at se i den røde trøje fra næste sæson. Derimod er Jadon Sancho meget højt på ønskelisten.

Det erfarer the Independent i dag.

For at få fingrene i Jadon Sancho bliver det dog dyrt, men Manchester United er angiveligt klar til at smide mindst 692 millioner kroner afsted efter den engelske teenager, som har imponeret i Dortmund denne sæson.

Præstationerne for den tyske klub har også medført, at Dortmund nu vil foretrække at holde på Jadon Sancho indtil sommeren 2020, og de mener også, at englænderen vil have gavn af at spille endnu en sæson i Bundesligaen.

Den 18-årige kantspiller har spillet 34 kampe denne sæson, hvor han har bidraget med ni mål og 15 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED