AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2019 12:01
Manchester United vil bruge De Ligt i jagten på Maguire

Manchester United håber, at Matthijs De Ligts skifte til Juventus kan anvendes i deres jagt på Harry Maguire.


Sidste sommer ville Jose Mourinho have Harry Maguire til klubben, men Manchester United ville ikke betale de £60 millioner, som Leicester krævede.

Nu skal de betale endnu mere, hvis de vil have fingrene i Leicester-midtstopperen.

Manchester United har fået et £70 mllioner-bud afvist af The Foxes, og der er ingen aftale mellem de to klubber, selvom det tidligere har været rygtet. Det skriver London Evening Standard.

Tidligere blev De Røde Djævle rygtet sammen med Matthijs De Ligt, men han skifter i stedet til Juventus, og det vil Ed Woodward & Co. forsøge at bruge i deres handel med Leicester.

Juventus kommer til at betale £71 millioner for hollænderen, og Manchester United vil bruge hans værdiansættelse til at få prisen længere ned på Harry Maguire.

Leicester kræver angiveligt £90 millioner for forsvarssprofilen, som vil gøre ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED